Sandor's Tumblr

Rövid, képes és néha hangos hangulatfestés a pénz és a gazdaság világáról, néhány saját szösszenettel. (A blog nem kormányellenes, hanem adatok, tények, számok és trendek alapján elemez, és néz szét a gazdasági számok tükrében.) Zavar a butaság, a hazugság, az álhírek és sumákság. Itt adatok, tények, és Magyarországról szóló külföldi hírek sokaságát igyekszem összeszedni, írok még más elemzéseket hiteles forrásokból.
Független pénzügyi tervező vagyok, cégünk kicsi, 5 fős, 7 családot tart el, és sok ügyfél elégedett a munkánkkal.
www.QFP.hu
Szeretném szépíteni a világot, de legalábbis színesnek látni.

Honlap: www.QFP.hu és
www.penzugyeink.com

Tags: #QFP #QFP.hu #gpoy #kert #Börci #Hungary #Magyarország #magyar #garden #pénz xpénzügyek #kitten #jobban teljesít #megalófasz
Recent Tweets @QFPinfo

Razzia: a rendőrség a Sirályban ünnepli a Fidesz 25. szülinapját

Röviddel éjfél után rendőrök tartottak fokozott ellenőrzést a Sirályban. Schönberger Ádám, a Sirályt működtető Marom Budapest Egyesület képviselőjének beszámolója szerint a helyen 100-150 ember tartózkodott, amikor több tucat rendőr szállta meg a szórakozóhelyet. A VI. kerületi önkormányzat emberei ezzel párhuzamosan ellenőrzést tartottak a Sirályban, ahol megállapították, hogy a szervezők korábbi közlésének megfelelően nem végeznek tiltott kereskedelmi tevékenységet a helyen.

A rendőri akció idején a Sirályban a Negyed6negyed7 Fesztivál programja zajlott éppen.

  1. mulgarath reblogged this from deadheadingcrew
  2. deadheadingcrew reblogged this from borcsok and added:
    a szarbanlevés jelei.
  3. borcsok posted this