Sandor's Tumblr

Rövid, képes és néha hangos hangulatfestés a pénz és a gazdaság világáról, néhány saját szösszenettel. (A blog nem kormányellenes, hanem adatok, tények, számok és trendek alapján elemez, és néz szét a gazdasági számok tükrében.) Zavar a butaság, a hazugság, az álhírek és sumákság. Itt adatok, tények, és Magyarországról szóló külföldi hírek sokaságát igyekszem összeszedni, írok még más elemzéseket hiteles forrásokból.
Független pénzügyi tervező vagyok, cégünk kicsi, 5 fős, 7 családot tart el, és sok ügyfél elégedett a munkánkkal.
www.QFP.hu
Szeretném szépíteni a világot, de legalábbis színesnek látni.

Honlap: www.QFP.hu és
www.penzugyeink.com

Tags: #QFP #QFP.hu #gpoy #kert #Börci #Hungary #Magyarország #magyar #garden #pénz xpénzügyek #kitten #jobban teljesít #megalófasz
Recent Tweets @QFPinfo

"A Kedvenc lapom, a PNAS. 2013. január 8-i (Vol. 110. No. 2 p. 448–452.) számában jelent meg egy elemzés – Field experiment estimate of electoral fraud in Russian parlamentary election – a legutóbbi orosz választásokat befolyásoló választási csalásokról. A cikk abból a szempontból érdemel figyelmet, hogy szerzői kimutatják, a 2011. december 11-i parlamenti választásokat alapvetően befolyásolták a választási csalások. A kutatók becslése szerint a választások nyertese az Egységes Oroszország Párt a szavazatok 47 százaléka helyett a valóságban mintegy 11 százalékkal kevesebb szavazatot, csupán 36 százalékot szerzett.

A választási csalások az önkényuralmi rendszerek sajátságai, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az azokat kézben tartó mozgalmak és vezéreik a hatalomban maradjanak. (…)
http://nol.hu/lap/forum/20130213-viktor_es_vlagyimir
(A cikk eredetijét olvastam, és igencsak elgondolkodtatott…)

  1. deadheadingcrew reblogged this from borcsok
  2. borcsok posted this